CosmeCare

Schoonheidssalon en Pedicure

Wat is Biopeeling?

Is een 100% biologische kruidenpeeling. De huid wordt van binnenuit vernieuwd.

Welk resultaat kan men verwachten?

De huid wordt diep gezuiverd, de huid is gladder, zachter en egaler. De textuur van de huid wordt fijner.

Tijdens de behandeling:

De huid wordt eerst goed gereinigd. Daarna een lichte peeling om de eerste dode huidcellen te verwijderen zodat het verwijderen van onzuiverheden wat makkelijker gaat. Als de onzuiverheden zijn verwijderd, worden de kruiden verwarmd en gemasseerd in de huid. Dit voelt als een prikkeling en warm. Niet onprettig, maar je voelt zeker dat er iets gebeurt. De kruiden dringen naar de diepere huidlagen en zorgen er voor dat de huid zich van binnenuit gaat vernieuwen. Hij duwt alle dode huidcellen, pigmentcellen en onzuiverheden naar buiten. Ook worden de collageen en elastine vezels gestimuleerd. Na de kruidenmassage wordt er een voedend en kalmerend masker aangebracht. Tijdens het inwerken van het masker wordt er een nekmassage gegeven.

Na het inwerken van het masker, wordt de huid verzorgd en gevoed met speciale producten. Één hiervan is de Oxygel van 2B. Deze bevat perfluorcarbon. Dit zorgt ervoor dat het zuurstofgehalte in de huid wordt verhoogd. Ook activeert deze de kruiden zodat de prikkeling even extra gevoeld wordt. (en de geur is heerlijk!)

De dagen na de biopeeling, wat kun je verwachten?

De dag van de peeling ziet de huid er glad, fris en mooi doorbloed uit. Deze doorbloeding komt vaak na een paar uur opzetten. Sporten, sauna of inspannende dingen worden 2 a 3 dagen afgeraden.

De tweede dag is de huid erg mooi, iets doorbloed en heel glad. De prikkeling is bij aanraking licht voelbaar.

De derde dag voelt de huid wat droger aan en is het fijn om de huid goed te verzorgen met de geadviseerde producten.

De vierde-zesde dag kan de huid nog steeds wat droger aanvoelen maar op de vijfde dag mag er een lichte scrubbehandeling uitgevoerd worden. Eventueel kan een masker aangebracht worden om de huid extra te voeden.Hierna voelt de huid zacht soepel en ontdaan van een oud jasje.

De kruiden zelf werken in totaal 10 dagen door in de huid!

Advies:

Drink voldoende water, dit om afvalstoffen goed af te voeren die los komen tijdens de behandeling en de dagen erna.

Na de biopeeling 14 dagen niet in de zon of onder de zonnebank. En daarna ALTIJD beschermd naar buiten, met een factor (zonnefilter). Bijvoorbeeld de Anti age protecting cream spf 50, van SPA. Incl. vitamine E en hyaluronzuur, dit om uitdroging van de huid te voorkomen en de huid goed te hydrateren. De perfecte dagcrème.

Belangrijk om te weten, elke huid is anders. Elke huid reageert anders. 

De sterkte van de Biopeeling hangt af van de manier van inmasseren. Hierdoor kan de behandeling op maat gegeven worden. Samen in overleg komen we tot het mooiste resultaat!    

Nu ter kennismaking eenmalig van 64 euro

voor 35 euro!

Klik hier om de producten van 2B te bestellen

0